Wie ben ik?

Ik heet Vivian Alicia, ben 37 jaar oud en moeder van twee prachtige dochters; Jasmijn van 6 jaar en Jade van bijna 4 jaar. Hun vader en ik zijn co-ouders en we wonen in het gezellige Amersfoort.

Als kind was het mijn droom om stewardess te worden. De wereld ontdekken en in contact met verschillende culturen komen. Mijn gebeden zijn gehoord, hoor. Maar het leven duwt je soms een andere kant op. Ik ben van de zomer van 2006 tot de herfst van 2021 stewardess bij de grootste luchtvaartmaatschappij van Nederland geweest.

Echter, na een paar jaartjes fulltime globe trotten, miste ik iets. Iets van mezelf. Iets waarin ik mijn ziel en zaligheid kwijt kon. Zo volgde er een serie verkeerde cursussen voordat ik jaren later er eindelijk achter kwam dat ik mij moest richten op mijn spirituele ontwikkeling. Menselijk welzijn op geheel andere manier dan het verzorgen van koffie en thee!

Ik probeer al mijn kennis in mijn dagelijkse leven als vrouw toe te passen. Deze kennis wil ik graag met je delen. Eveneens sta ik open voor jouw wijsheid…