Wie ben ik?

Ik ben Vivian Alicia, 34 jaar en woon samen met mijn partner Arthur. We zijn begin 2017 van Den Haag naar Amersfoort verhuisd. We wonen niet ‘alleen’ in onze leuke maisonette; we hebben twee prachtige dochters; Jasmijn (2015) en Jade (2018).

Als kind was het mijn droom om stewardess te worden. De wereld ontdekken en in contact met verschillende culturen komen. Mijn gebeden zijn verhoord, hoor. Sinds de zomer van 2006 ben ik stewardess bij de grootste luchtvaartmaatschappij van Nederland!

Echter, na een paar jaartjes fulltime globe trotten, miste ik iets. Iets van mezelf. Iets waarin ik mijn ziel en zaligheid kwijt kon. Zo volgde er een serie verkeerde cursussen voordat ik jaren later er eindelijk achter kwam dat ik mij moest richten op mijn spirituele ontwikkeling. Menselijk welzijn op geheel andere manier dan het verzorgen van koffie en thee!

Ik probeer al mijn kennis in mijn dagelijkse leven als vrouw toe te passen. Deze kennis wil ik graag met je delen. Eveneens sta ik open voor jouw wijsheid…