Relaties, Seksualiteit, Spiritualiteit, Vrouwzijn

Blog 100 🎉 Nakend, open en bloot

Artwork by Jekaterina Razina

I wasn’t really naked. I simply didn’t have any clothes on ~ Josephine Baker

Namasté lieveling,

Blogpost nummer 100! Wauw, ik heb ‘m er echt uit moeten knijpen, hoor. Ik heb genoeg inspiratie, alleen kan ik er de laatste tijd wat moeilijker woorden aan geven. Het heeft ruim 2 jaar en 9 maanden geduurd om op dit punt te komen. Het was een reis; ik ben in deze tijd enorm gegroeid als persoon en heb echt een schrijfstijl ontwikkeld. En ik kan zeggen dat ik echt heel erg trots ben op mezelf!

Heb je enig idee, lief mens, hoeveel jij in deze tijd over mij te weten gekomen bent? Want ondanks dat V-volutie/ Wij godinnen een persoonlijke blog is, gericht op zelfbewuste, spirituele en holistisch ingestelde zielen, heb ik soms best wel moeten slikken bij het schrijven over bepaalde onderwerpen. Het schrijven over vrouwenzaken vond ik vanaf het begin niet zo spannend; het noemen van het beestje bij de naam vind ik namelijk niet zo moeilijk. Maar bij esoterische onderwerpen als vorige levens, paranormale gaven en Spirit wordt het voor mij toch wel een beetje spannend, ondanks dat het voor mij tweede natuur is. Je wordt in een Westerse cultuur en vooral nuchtere maatschappij al heel gauw helemaal koekoek gevonden. In mijn vorige blog gaf ik al toe dat ik mij minder druk mag maken over wat anderen van mij vinden. Bloggen over persoonlijke dingen en over hoe ik het leven ervaar is dus een zeer goede oefening.

Even terug komend op de vraag: Heb je enig idee, lief mens, hoeveel jij in deze tijd over mij te weten gekomen bent? Ik heb mij soms letterlijk maar vooral figuurlijk blootgegeven.

Deze blootfoto kende je waarschijnlijk nog niet!
Maar deze wel van blogpost Mijn lijf is weer van mij!

Ik heb door te schrijven over wat mij bezighoudt als multidimensionale wezen heel veel van mezelf laten zien. Ik heb met deze blog de ruimte voor mezelf kunnen creëren om spreekwoordelijk, en voor sommigen in real life zelfs letterlijk, nakend, open en bloot helemaal ‘Vivian Alicia’ te kunnen zijn. Puur en authentiek, 100% mezelf. Met rauwe kantjes en al. And you were just holding space for me all this time. We hebben samen voor een veilige bedding gezorgd. Hoe mooi is dat???Daarvoor dank ik ook jou vanuit de grond van mijn hart 💛.

Momenteel zit ik in een transitiefase waarin er heel veel veranderingen plaatsvinden in mijn leven. Alles staat in het teken van LOSLATEN en OVERGAVE. Ik voel heel sterk dat ik heb te surfen op de golven van het leven. Dat tegen de stroming in zwemmen loodzwaar is, heb ik al ervaren. Dus niet tegenspartelen en met both feet downstream. Ik vertrouw erop dat de stroming mij brengt waar ik moet zijn.

Wat ik eigenlijk ook wil zeggen is dat ik nog niet weet wanneer ik weer wekelijks zal gaan bloggen. Mijn frequentie is nu even óf het komt en als het komt zoals het komt. De tendens is wel om je in de toekomst weer lekker mee de diepte in te nemen. Het schrijven over vurige, taboedoorbrekende onderwerpen blijft een van de dingen die ik tijdens dit leven hier op aarde te doen heb. Ook wil ik dat je weet (of je herinnert) dat er meer is tussen hemel en aarde. Maar eerst zeg ik tegen mezelf…

En datzelfde geldt voor jou! Vooral in deze tijden…

Ik had de hoop uitgesproken om mijn 100ste blog een q&a te laten zijn, maar dat is anders gelopen doordat ik met het aantal ingezonden vragen geen volwaardige blog kon schrijven. Geeft helemaal niets, dingen lopen zoals ze moeten lopen, of beter gezegd, stromen. AHO!

🌸

Plant that seed, make it grow and let it blossom…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s