Lifestyle, Seksualiteit, Spiritualiteit, Vrouwzijn

Van waakvlam naar vuur

Let it take over. Let it take you ~ Vivian Alicia

Namasté lieveling,

Elke comeback na weken niet geblogd te hebben voelt als herrijzen uit de dood… Telkens weer terugkomen vanuit een steeds groter en sterker wordende krachtcentrum. Maar nu is er iets wezenlijks veranderd in mij. Mijn innerlijke vlam brandt anders. Het lijkt er op dat ik mijn leven nu écht Met liefde, passie en vuur leef!

Ik was al een tijdje bekend met Kundalini Shakti, oftewel the serpent energy. Met deze zeer essentiële energie, die bij een ieder huist in de wortelchakra aan de basis van de ruggengraat, ben ik tijdens meditaties en ceremonies met plantmedicijnen heel vaak in contact geweest. Het is er een van het kaliber van totale overgave. Alles verandert met het ontwaken van ‘de slang’. Het neemt je over. Er is geen ontkennen aan wanneer het zich aandient. Je kunt het niet negeren al zou je willen (en er zelfs om smeken in the heat of the moment). Deze energie is DE reden waarom de mens bestaat. Ik kom hier in een andere blogpost op terug.

The serpent energy

Lang verhaal kort, een en ander in mijn privéleven heeft ervoor gezorgd dat mijn Kundalini Shakti nu volledig geactiveerd is. Het openbaart zich nu ook in bijna al mijn ademsessies! De energetische slang, gelijk aan seksuele, creatieve energie, is vanuit mijn wortelchakra langs al mijn andere lichaamschakra’s omhoog gekropen. Heftig, krachtig, emotioneel maar ook ontzettend extatisch!

Sindsdien staat mijn hele systeem AAN. Sindsdien brandt mijn waakvlam eigenlijk altijd. Sterker nog, wanneer het nodig is weet deze efficiënt doch lustig op te stoken totdat mijn hartje spreekwoord in vuur en vlam staat. Wel op een prettige manier hoor; de ietwat rood geworden oortjes blazen altijd rustig stoom af. Heftig hè? Ja. Deze prachtige ontdekking heeft wel wat tijd gevergd om te integreren en te leren moduleren. Al doende leer ik nog steeds…

Lief mens, vergeef het mij alsjeblieft dat ik steeds zo op mij laat wachten. Ik blog over wat er zich aandient in het leven en dat kan ik alleen naar hartelust blijven doen wanneer ik alles volledig doorvoeld heb.

Ben jij bekend met kundalini energie?

🌸

Plant that seed, make it grow and let it blossom…

Een gedachte over “Van waakvlam naar vuur”

  1. De vlam de energie die vrijkomt door het gevoel van liefde. Liefde is de intentie van ons leven. Dat maakt dat je door het ontwaken van de slang je helemaal in vuur en vlam kan voelen komen te staan. Het is genieten.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s