Lifestyle, Seksualiteit, Spiritualiteit, Vrouwzijn

Met liefde, passie en vuur

Knows in her bones that sensuality and spirituality are not in opposition to Spirit, rather in Sacred service of the Devine ~ VCC

Namasté lieveling,

Ik hoop ten eerste dat jij en je dierbaren een fijne jaarwisseling gehad hebben!

Zie je deze prachtige danseres? Zie je zowel haar lieflijke zachtheid als haar passie? Alsof ze danst temidden van een zee van vuur? Dat is precies waar ik met Vvolutie heen wil. Ik zet de intentie om nóg meer de diepte in te gaan met bloggen over vrouwelijke belichaming en vrouwelijke seksualiteit. Ook wil ik meer de esoterische kant van spiritualiteit gaan belichten. Kortom, nog meer authenticiteit door nog meer vanuit mijn waarheid te spreken zonder me druk te maken over wat “anderen” daar mogelijk van vinden. Ik zeg, stoelriemen vast!

Ik heb helemaal in het prille begin wel eens een blog geschreven met 25 feitjes over mij!. Da’s slechts een fractie (of helemaal niets) van wie ik ben. Daarom zou ik eens een q&a willen doen. Wat zou jij absoluut over mij willen weten? Beware, ik zal eerlijk antwoord geven 🔥 maar jouw identiteit anoniem houden. Mail me je vraag of vragen via WordPress of de Facebookpagina.

Geniet nog met volle passie, of met een waakvlammetje als je vannacht hardcore gegaan bent, van de eerste dag van dit spiksplinternieuwe jaar!

Plant that seed, make it grow and let it blossom…

3 gedachten over “Met liefde, passie en vuur”

  1. Ook voor u en al deze die in jouw hartje even wens ik een prachtig 2021 toe.
    Wel op je vraag die je stelt heb ik niet snel een vraag naar je toe. Uit je teksten is al veel te halen en te voelen.
    Daarom maar een ding blijf schrijven vanuit jouw vrouwelijk gevoel. ❤🧘‍♂️❤

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s