Spiritualiteit, Welzijn

Wakker worden, lief mens

Synchroniciteit

Namasté lieveling,

Als je mijn blogposts leest is de kans vrij groot dat jij gelooft dat er meer tussen hemel en aarde is. Sterker nog, dat in deze realiteit niets is wat het lijkt én dat je met je eigen wil “realiteit” of de uitwerking van de onzichtbare matrix zelfs kunt beïnvloeden. Dan weet je dat het leven zoals we het kennen een groot toneelspel is waar jij een toeschouwer van bent. Ik zeg, blijf vooral observeren; het doek valt vanzelf want hoogmoed komt voor de val… Applaus voor jou en je engelengeduld!

Zo niet, dan hebben de prangende cijfers 11:11 misschien wel je aandacht getrokken en heb je géén idee waar ik het in de alinea hierboven over heb. Dat geeft niet, lief mens. Dat je deze cijfers, ook wel meestergetallen of engelengetallen genaamd, NU ziet is geen toeval. Miljoenen anderen zijn jou in deze accelererende tijden voorgegaan en NU ben JIJ aan de beurt.

Zo. Ik plant dit zaadje met opzet in je hoofd en in je hart. Ik nodig je uit om wakker te worden en je ogen te openen voor een geheel nieuwe realiteit die volledig gedreven wordt door en gecultiveerd wordt uit louter LIEFDE en LICHT.

Verwijder je blinddoek en word wakker!

Ik nodig je uit om synchroniciteit te ervaren en vanaf NU 11, 111, 1111 en andere meestergetallen vaker voorbij te zien komen. Als teken dat alles in werkelijkheid één is. Dat er eigenlijk geen IK en JIJ bestaan maar alleen maar WIJ en WIJ ZIJN. Kijk voor eens en altijd voorbij die sluier van illusie die ons al eeuwen met voorbedachte rade voorgehangen is. Is angst überhaupt ooit een goede raadgever geweest?

Het universum zal je vanaf NU steeds meer tekenen van kosmische eenheid geven. Alles in ons kosmos is innig met elkaar verbonden. Je zult echt versteld gaan staan van hoe het leven met jou communiceert als je stil wordt en luistert. Alles gebeurt om jou tot je volle potentie te laten groeien. Je bent altijd al geliefd en gesteund geweest in je eigen proces.

Treed naar binnen en ontdek dat alle kennis die jij in het leven nodig hebt reeds in jou aanwezig is. Niemand kan jou nog wijzer maken dan je in feite al bent. Ontdek dat jouw intuïtie gewoon klopt. Dat je op jouw onderbuikgevoel mag vertrouwen. En dat niemand jou iets kan ontnemen of opleggen zonder jouw toestemming. Daar ben jij simpelweg te krachtig en oppermachtig voor. Heb alsjeblieft geen angst voor je eigen grootheid. Je bent zoals je bent al heel. Je bent volmaakt en er is niets dat iemand daar aan veranderen kan!

Don’t be dead now. That time will come. Now is the time to be alive ~ Sadhguru

Het is jouw geboorterecht om jouw leven ook en vooral NU ten volle te leven. En wat je daarvoor nodig hebt kunnen alleen jij en je bevoorrechte zelf invullen.

🌸

Plant’t that seed, make it grow and let it blossom…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s