Spiritualiteit, Welzijn

Quote voor het weekend

Namasté lieveling,

Na mijn spontane en best vurige blogpost van gisteren is het tijd voor zachtheid. Héél veel zachtheid omdat ik gemerkt heb dat Kali haar energie een diepe indruk op me heeft gemaakt…

Ze zeggen dat oefenen kunst baart. Dit is iets wat ik beter mag gaan leren moduleren. Ik vind het nog lastig om, wanneer ik de energie van “heftige” godheden toelaat, zoveel power te kanaliseren. Datzelfde merk ik ook heel duidelijk wanneer ik de emotie woede ervaar. Ik kan daar echt helemaal in opgaan, erin zwelgen. Gisteren spiegelde mijn omgeving mij de hele dag door. Alles stagneerde, mensen op straat waren niet vriendelijk meer. Alles stond spreekwoordelijk in vuur en vlam. Zelfs mijn jongste bloedje veranderde in een mini Kali! En die is normaal al vrij bewerkelijk. Zij weet al heel goed wat ze wil. Maar man, de dag duurde laaaaaaang. Pas diep in de avond kon ik mijn zachte kant weer omarmen.

Ik wil een prachtige quote met je delen die we allebei het weekend in kunnen meenemen.

Next time you think of beautiful things, don’t forget to count yourself in ~ Anonymous

Ik wens je een fantastisch weekend toe. Opdat je in zachtheid contact mag maken met al het moois in jezelf én om je heen. Tenslotte, alles is een reflectie van jou…

🌸

Plant that seed, make it grow and let it blossom…

3 gedachten over “Quote voor het weekend”

  1. Vivian zachtheid overwint alles.
    En soms moet je het voor jezelf even zoeken, maar een hint kan dan zijn om even het bos in te trekken en als je woede eruit te roepen.

    Geniet vol liefde en warmte van je weekend

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s