Mannen, Relaties, Spiritualiteit, Vrouwzijn

Unf#ckwithable

Hindoe godin Kali

Namasté lieveling,

Ja, het klopt dat ik vandaag, dus op een donderdag, een blog publiceer. Deze voelde ik namelijk vanochtend geheel spontaan opborrelen. Als lava in een krater. Ik ben een dag eerder dan gepland omdat ik heel duidelijk voel dat ik ja… Hoe zeg ik het netjes… Nogal hoog in mijn Kali-energie zit. Ik wil ergens korte metten mee maken. En wel NU meteen!

Ik draag deze blog op aan mannen, nee jongetjes, die graag spelletjes spelen

Laat het voor eens en altijd duidelijk zijn dat ik klaar ben met het spelen van dergelijke spelletjes. Ik ben klaar met onvolwassen mensfiguurtjes die er een sport van gemaakt hebben om een spoor van broodkruimels uit te stippelen wat uiteindelijk leidt naar niets. Verstoppertje spelen doe je maar met je leeftijdsgenootjes. Ik spring van de draaimolen af en geef je nog een extra slinger.

Mijn tijd en energie zijn te kostbaar om naar dat stomme, cryptische en vooral inhoudsloze schouwspel te kijken. Ik ben geen stuk speelgoed wat je gewoon aan de kant schuift. Voor het geval dat je het nog niet door had… Ik ben een volwassen vrouw en ik wens als zodanig, dus met liefde en respect, behandeld te worden. Ik ben niet op zoek naar een jongetje maar sta alleen open voor een volwassen man die hetzelfde wenst en dit ook met zijn houding uitstraalt. Bij wie woorden en daden met elkaar matchen. Een man die, net als mijn vrouwelijke ik, duidelijk is en geen ruimte open laat voor vrije interpretaties.

Voel je je aangesproken door deze blog? Klopt, ik heb het inderdaad tegen jou! Mijn zelfliefde en zelfrespect zijn te groot om mij nog langer met types zoals jij bezig te houden. Doet mijn boodschap je pijn? Jaag ik je angst aan? Kanaliseer dat ongemakkelijke gevoel dan eens om je om te draaien en heel hard weg te rennen voordat ik spreekwoordelijk…

Ben ik zo duidelijk???

Ontvriend me. Verwijder mijn contactgegevens maar. Neem alsjeblieft nooit meer contact met me op als je geen zuivere bedoelingen hebt. Ik heb het door dat je je trukendoos op mij uitprobeert omdat je zelf niet eens weet waarnaar je op zoek bent. Je hebt moeite met het bewandelen van het labyrint dat je zelf getekend hebt. Ik zeg, blijf lekker dolen in je hof. Als je nog iets van zelfrespect hebt, kun je het gewoon niet willen dat je met je nonsens en frequente radiostiltes overkomt als een ongevoelige *vul zelf in wat resoneert*.

Jongen. Jongetje. Jij die mij niet op waarde weet in te schatten. Jij die me niet op een voetstuk wil plaatsen. Ga eens zelf op dat voetstuk staan en kijk of je me kunt zien. Je ziet niets? Klopt ook! Dat komt omdat ik op een troon zit.

Once upon a time, f#ck you, the end. And namasté.

Kali, dankjewel!

🌸

Plant that seed, make it grow and let it blossom…

2 gedachten over “Unf#ckwithable”

  1. Ik slikt maar begrijp je tekst volkomen.
    En het is een passende foto van kali. En laat het dan niet de demon kali zijn maar jouw kracht als Adishakti .

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s