Spiritualiteit

Het helen van de moederlijn

We are born of love. Love is our mother ~ Rumi

Namasté godin,

Zoals je weet, lieve vrouw, bewandel ik al een hele tijd het pad der zelfontwikkeling. Het is er een met hellinkjes omhoog en omlaag, kiezels, kuiltjes, plassen en paaltjes. Allemaal afgewisseld door hele stukken die zelfs op blote voeten moeiteloos afgelegd kunnen worden. Af en toe rennen, soms even stilstaan. Niet saai dus. Maar oh, zodra de er y- en t-splitsingen tevoorschijn komen wordt de wandeling nog interessanter. Of je links, rechts of rechtdoor gaat bepaalt een heleboel; waar je levenspad tijdelijk op uitkomt of waar het misschien zelfs voorgoed eindigt.

Levenspad

Voor mijn gevoel ben ik op mijn levenspad al meerdere keren verdwaald geweest. Een paar keer zelfs flink ook! Achteraf gezien loopt het leven gewoon zoals lopen moet. Verdwalen bestaat eigenlijk niet. Je kunt namelijk altijd de weg vragen en desnoods via een omweg weer op het “juiste” pad uitkomen. Toen ik eens mijn tred vertraagde, mijn trots opzij schoof en naar de weg vroeg, maakte ik in 2018 via via kennis met plantmedicijnen. Mijn leven maakte sindsdien een zeer interessante u-wending.

Ik dacht een tijdje geleden dat plantmedicijnen hun werk bij mij gedaan hadden, maar ik zat er zo naast. I’ve heard HER CALL loud and clear en heb daarna een tijdje in ontkenning geleefd à la ‘Nee, sh*t, niet weer!’. Moederplant vond dat ik nog wat af te ronden had en fluisterde me toe in welke richting ik kijken moest. Oké dan. Daar ging ik weer.

De ziel van de moederplant

Als er iemand niet introvert is ben ik het wel, maar ik ben nu helemaal stil van de ceremonie die ik afgelopen zaterdag heb mogen bijwonen. Heel intiem met alleen mijn begeleidster en haar vrouwtjes kat. De moederlijke energie in de ceremonieruimte was groot en precies wat ik nodig had om mijn innerlijke kind gewiegd en gedragen te laten worden.

Mijn intentie was om mijn moederlijn te helen en karma uit mijn laatste vorige leven in te lossen. Wel, dat is helemaal gelukt. Ik gleed er snel doch zacht in totdat ik bij de donkerste stukken van mijn reis aankwam. Die deden écht heel veel pijn doordat het best diep zat. Ik droeg het al zo lang bij me, in me. Maar ik durfde het aan te kijken, te omarmen en met zweet en tranen los te laten. Overgave was letterlijk en figuurlijk. Geknield voor en gebogen over een teiltje met ‘Love is the answer to all’ als troostende mantra. Het leed van al mijn lieve moederlijke voormoeders en bijbehorende zusjes, tantes en nichtjes kwam er via mij uit. Loslaten was zwaar maar de last nóg langer dragen was zwaarder en dus geen optie meer. Ik heb het met heel veel liefde voor ONS gedaan.

Impressie van laatste vorige leven als Josephine

Daarna kwam ik in een krachtige stroomversnelling van kundalini energie terecht. De muziek daagde me uit en werd overweldigend. Ik werd helemaal in het hypnotische spiraal van plezier gezogen. Er was zóveel licht en liefde dat ik het genot bijna niet meer aankon. De enige manieren om te surfen op de golven waren meebewegen en het uitspreken van grondende affirmaties. Mijn les hieruit was om mezelf (meer) toe te staan te genieten van de geneugten van het leven en mijn vrouwelijke energie volledig te claimen. Ik mag gaan ontvangen.

Overweldigende muziek

Mijn nieuwsgierigheid zorgde ervoor dat ik steeds meer kwam te weten. Nóg meer vorige levens met al hun mystieke boodschappen. Nog meer voorouders uit verschillende windstreken die zich op de meest fascinerende manieren voorstelden. Het was één grote energetische familiereünie! Als laatste mocht ik een blik in de toekomst werpen. Ik was best verrast… Kortom, ik mag het allerbeste van het leven verwachten.

Shemayet in Egyptische tempels

Dankzij deze prachtige reis begrijp ik precies waarom ik ben wie ik ben en waarom bepaalde thema’s een rode draad vormden. Waarom ik mij met al mijn wijsheid soms zo zoekende voel. Mijn missie in mijn LAATSTE leven is helemaal duidelijk. Ik ga mijn plek innemen. Ik durf er 100% voor te gaan!

Ik voel me dankbaar 🙏🏾.

Plant that seed, make it grow and let it blossom…

2 gedachten over “Het helen van de moederlijn”

  1. Allemaal moeten we wel eens zoeken in ons leven. Dat zijn onze lessen onze draden die verbonden zijn met het aardse bestaan. Toch is liefde en genieten een van de belangrijkste factoren in ons leven. Door de zoektocht van je kundalini zal je dit gevonden hebben. Want het allerbelangrijkste is deze twee woorden aan jezelf te geven ze te voelen stromen in je lichaam. Dan kan je deze op jouw wijze gaan delen, en ook dat zijn lessen.
    Soms moet je durven om de zwarte kant van je verleden te zien te voelen. Dan kan je ermee aan de slag zoals ik in je tekst lees en kan je dit nu voelen en van je afzetten. Ook dat zijn lessen en soms zware maar de mooiste om dan je richting op je pad te volgen.
    En we mogen niet vergeten welke keuze je ook maakt wat je ook even doet is een les voor jezelf en is nooit fout.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s