Vrouwzijn

Tijd voor bezinning…

The best way to predict the future is to create it ~unknown~

Namasté godin,

Ik voel heel sterk dat het tijd is voor een periode van bezinning. Even niets doen en gewoon waarnemen zonder er een mening over te vormen. Momenteel gebeurt er zo veel in mijn leven dat ik de snelheid van alle veranderingen heel eerlijk gezegd niet meer zo goed kan bijhouden.

Loslaten, vertragen, voorbij laten gaan en van een afstandje bekijken voor zover mijn zicht het toelaat. Dat is wat ik op dit moment heel hard nodig heb. Als ik nu geen pas op de plaats maak, mis ik een van de belangrijkste levenslessen die ik absoluut te leren heb!

Ik neem een sabbatical van extra curriculaire activiteiten voor een onbepaalde tijd. Mijn kompas is stuk, dus die moet opnieuw gekalibreerd worden. Ik moet weer even terug naar mijn kern, mijn basis, voordat ik verder kan.

Grootsheid is alleen mogelijk als je je ook bewust bent van je kleinheid

Maar onthoud; uit het oog is niet uit het hart! Ik kom altijd weer terug en dan een stuk krachtiger dan eerst. Zorg in de tussentijd alsjeblieft net zo goed voor jezelf zoals ik ook doe!

🌸

Plant that seed, make it grow and let it blossom…

3 gedachten over “Tijd voor bezinning…”

  1. Soms is dit even meermaals nodig in het leven.
    Zodat je kompas terug de aanwijzingen kan geven. In je leven je gevoel je delen.
    Neem tijd voor jezelf en het zal helen wat nodig is.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s