Pink ribbon, Spiritualiteit, Vrouwzijn

Pink ribbon: mooie maand

Namasté godin,

Oktober, de maand van onder andere Pink Ribbon, is bijna om. Het was een intense doch mooie maand voor mij. Herfst is een periode van transitie en de nieuwe maan versterkte alles nog meer. Ik heb het gevoeld. Ik heb het vervloekt. Sommige dingen kwamen tot een eind, maar een einde betekent ook weer een nieuw begin. Dankbaarheid ten top!

Massageboudoir

Ik had nooit gedacht dat mijn massasalon aan huis zo’n ontzettend succes zou worden! Ik heb heel veel powervrouwen mogen verwelkomen en masseren. Wat voel ik een respect van hen die zich volledig blootgeven en mij hun prachtige lijf aan mij toevertrouwen… Door hen stel ik mij ook makkelijker open en heel ik met hen delen van mezelf. Dank jullie wel!

Borstvoeding

Gisteren heb ik geheel bewust mijn jongste dochter Jade voor het laatst borstvoeding gegeven. It was a bittersweet moment… Ik heb een foto gemaakt van die bruine puppy oogjes. Schuldgevoelens… Haar zus heeft namelijk 3 jaar en 7 maanden bij me mogen drinken. Mijn doel was eigenlijk om de WHO standaards van twee jaar te halen, maar mijn lijf geeft al een paar maanden aan dat het welletjes geweest is. Ze is moe. Ik ben moe en ik wil eigenlijk heel graag mijn lijf terug. Ik heb het zo goed gedaan! Ik ben echt heel trots op mezelf met 4 jaar nonstop voeden. Jade riep al een tijdje na een paar keer sabbelen ‘tietie op’, dus was gisteren het juiste moment om deze fase in mijn leven als moeder af te sluiten. Lieve borsten, lieve tieties, heel erg bedankt voor al die liters moedermelk!

Ceremonie

Ik bereid mij al weken voor op mijn volgende ceremonie met het plantmedicijn. De afgelopen dagen leef ik op sappen, soepen en meditatie zodat ik zo open en schoon mogelijk aan het proces begin. Morgen ga ik op ‘reis’. Afgelopen ceremonies hebben mij al zoveel moois gebracht; ik vertrouw er op dat Zij me morgen weer geeft wat ik nodig heb. Dank je wel dat ik daar weer bij mag zijn!

De komende tijd zal ik veel bezig zijn met het integreren van de lessen/boodschappen van mijn ceremoniële reis én met de reeds geplande massageafspraken. Bovendien geniet ik nu van mijn vakantie… Lieve powervrouw, vergeet niet regelmatig je borsten te onderzoeken, houd je taai en tot over een tijdje.

Liefs,

Vivian

🌸

Plant that seed, make it grow and let it blossom…

4 gedachten over “Pink ribbon: mooie maand”

 1. Wat leuk voor je dat de massages zo goed lopen.
  Je heelt jezelf met je massages en gesprekken schrijf je. Denk wel dat je dan ook jouw energie aan de persoon geeft.
  En ga geniet maar weer van je ceremoniële reis je haalt er altijd iets voor jezelf en je leven uit. Zeker als je met een intentie erin gaat.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 2. Namsté Shivatje,

  Jaaaa, ik voel me zeer gezegend voor het feit dat het zo goed loop! Inderdaad, het is een uitwisseling van energie. We nodigen elkaar uit om gewoon eens goed te voelen…

  Mijn reis met psilohuasca (want Ayahuasca is nu helaas verboden in Nederland 😢) was echt PRACH-TIG! Ik geniet nu nog heerlijk na💫🥰.

  🙏🏾😘

  Geliked door 1 persoon

 3. Dat is hier ook verboden, maar het wordt nog gedaan. 😊
  Dat ken ik niet. Even gaan google maar kom eigen op een respect met paddo’s dat ik wel ken en nam als ik een zweethut ceremonie aanging.
  Goed voelen is heel veel delen in heel het opzicht van het woord.
  Niet alleen de gever voelt ook de ontvanger en dat is een proces van delen.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 4. In België dus ook al… Deze psilohuasca was een combinatie van een mao-remmer (drankje) en truffels. Niet heel smakelijk maar wel ontzettend effectief. Prachtige reis gehad waarin ik dmv beweging en geluiden veel heb kunnen opruimen… Kijk maar of het ook wat voor jou is 🙏🏾.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s