Spiritualiteit, Welzijn

Dankbaarheid

This is a wonderful day. I’ve never seen it before ~ Maya Angelou

Namasté godin,

Ik wil met je delen hoe dankbaar ik me vandaag voel. Hoe trots ik op mezelf ben. Ik heb zojuist mijn allereerste Thaise voetmassage mogen geven aan een mooie, dankbare godin. Zij genoot van het ontvangen en ik van het geven. What else can i ask for???

Wat vond ik het spannend om zo buiten mijn eigen oevers te treden. De uitnodiging en uitdaging om mijn skills toe te passen kwam precies op het juiste moment. Het gaf me het zetje in de rug dat ik nodig had om mijn massagesalon ‘Massageboudoir’ te lanceren. En nu voel ik me ‘wauw’, blij en opgelucht. Het is alsof ik de hele wereld aankan. Ik heb voor mezelf bewezen dat alles mogelijk is als ik er mijn zinnen maar op zet! Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen. Het heeft ook veel inspiratie opgeleverd om in de toekomst massages op locaties nog beter te kunnen faciliteren.

Een eigen bedrijf opstarten is echt veel werk. Ik heb een website, flyers en nog veel meer nodig. Op 19 juni ga ik naar de Kamer van koophandel om het officieel te maken. Druk, druk druk, maar wel voor een iets moois; iets van mezelf!

Ik zal vanaf nu tot juli even een break van het bloggen nemen. Dan heb ik wat meer tijd voor al het regelwerk rondom mijn salon. Volgende maand heb ik vakantie en zal ik ook weer een Ayahuasca ceremonie bijwonen; daar ben ik me nu lichamelijk op aan het voorbereiden. Ook ga ik lekker een weekje weg met mijn gezin. Ik snak naar deze quality time. Maar onthoud; even uit het oog, is niet uit het ❤️. I’ll be back!

🌸

Waar ben jij vandaag dankbaar voor? Plant that seed, make it grow and let it blossom…

3 gedachten over “Dankbaarheid”

 1. Dankbaar dat ik mag leven, dat ik woorden delen mag.
  Ik wens je heel veel succes met je zaak.
  En ja een voetmassage is geven en nemen zeggen ze. Maar het is veel veel meer. Het is energie delen het is gevoel delen. Het is de aanraking die een verbinding maakt.
  Het gevoel dat iemand tot rust komt door jouw handen.
  En al is het nu een voet een hand of een lichaamsmassage het is zo intens dat wat je doet.

  En ja soms moet je keuzes maken en even een stop zetten maar zoals je schrijft je bent daarom niet verdwenen uit blogland.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooi woorden, Shivatje. Ik ben blij dat daar allemaal dankbaar voor bent. Koester het!

  Aanraking is ontzettend belangrijk voor de mens. Je stelt je er energetisch mee open en gaat dan terug naar waar het allemaal om draait; Liefde… Het is een hele eer als iemand zichzelf aan mij toevertrouwt 🙌🏾.

  Dank je wel voor je begripvolle woorden. Keep up the good work, Bruno. Tot snel 🙏🏾

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s