Vrouwzijn

No blog today…

Namasté godin,

Vandaag zal ik geen reguliere blog schrijven. Al twee weken ben ik aan het kwakkelen en sinds gisteren heb ik een flinke oorontsteking. Het doet vreselijk pijn en ik voel me bah. Mijn gezicht ziet er aan de linkerkant uit als een halve peer… Eigen schuld, dikke bult; ik heb een verkoudheid helemaal uit de hand laten lopen door te blijven vliegen.

Ik neem even wat rust in de hoop dat mijn antibioticum snel aanslaat en ik zaterdag gewoon kan gaan werken.

Hopelijk tot volgende week!

Liefs,

Viv

🌸

4 gedachten over “No blog today…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s