Seksualiteit, Spiritualiteit, Welzijn

Masturbastische magie

Photo credit: Vadim Georgiev

Namasté godin,

Als gezonde vrouw met gezonde seksuele driften ken je de kracht van een orgasme. Je weet wel, heel spectaculair met je (bed)partner of jezelf. Een subtiele, liefdevolle aanraking die zich in kracht en snelheid opbouwt. Ademhaling versnelt. Lichaamstemperatuur en bloeddruk stijgen. Tenen krullen omhoog en ja hoor, je piekt. Hard. Miauw… of misschien wel maaaaaaaauw!

Iedereen met aangename seksuele ervaringen weet hoe goed je je daarna lichamelijk, geestelijk én mentaal voelt. Lekker hè? Maar wat als ik je nou vertel dat een orgasme, veroorzaakt door penetratie of masturbatie met of zonder je partner, ook een zeer krachtige uitwerking kan hebben op metafysisch niveau? Dat de intensiteit van het moment een andere realiteit kán manifesteren?

Al eeuwenlang zijn seks en magie een bekende combi. Magie om seks te krijgen kwam/komt voor. Een partij, vaak de vrouw, wordt dan gedwongen iets te doen wat ze in een normale staat van bewustzijn niet gedaan zou hebben en zeker niet met die ene persoon. Brrr. Bah. Het is in de essentie al fout. Als het wel vrijwillig is en je ‘het’ met de juiste persoon beleeft, kan de ervaring ronduit magisch zijn. Keer op keer op keer. Alsof je telkens weer een cadeautje mag uitpakken, toch? Dit is hoe het werkt.

Misschien ben je al bekend met ‘the law of attraction’ oftewel ‘de wet van aantrekkingskracht’. Op die golflengte zit manifesteren met een orgasme. Het principe is dat wat je diep van binnen gelooft, je acties en zo dus de uitkomst van zaken in je leven beïnvloedt. Wanneer je seksueel opgewonden bent, schakelt de ratio (rationeel denken) zich volledig uit. Is het jou ooit gelukt om tijdens de explosie, je ontlading, een rekensom op te lossen of een normale volzin te vormen? Nee, mij ook niet.

Op dat magische moment bevind je je als het ware in een staat van seksuele hypnose. Je bent op een positieve manier behekst en staat dan wa-gen-wijd open voor positieve suggesties. Wanneer alleen je gevoel nog in de vorm van lichamelijke sensaties en emoties aanstaat, is het gewoon mogelijk je hersenen opnieuw te programmeren. Uitgesproken woorden en zelfs gedachten dringen dan diep door in je (onder)bewustzijn en vormen, als je het vaak genoeg herhaalt, de basis voor een nieuwe gedachtegang.

Voorbeeld. Je hebt een baan en betaalt altijd keurig je rekeningen, maar op een of andere manier maak je je heel erg zorgen om je financiële situatie. Je hebt geen buffer en er heerst een constante angst dat er niet genoeg is om van rond te komen. Wat als de auto NU stuk gaat? Of de tv? Wat als… wat als? Je verliest de grip op je financiën doordat je met troostshoppen juist meer geld gaat uitgeven. En dan kom je ineens echt in de problemen. Self fulfilling prophecy doordat je jezelf boycot. Gevolg; nog meer zorgen, neerwaardse spiraal. Repeat. Deze malende gedachten kún je een halt toeroepen, wissen en veranderen in een gevoel van overvloed!

Wanneer je in de beginfase van seksuele opwinding zit, visualiseer je hoe je je leven wenst. Dat je leven op een bepaalde manier IS. Onbezorgd, werk dat voldoening geeft, lekker op vakantie kunnen, alles hebben wat je nodig hebt om een menswaardig bestaan te hebben en dat je je rijkdom met vele anderen deelt. Want tja, je hebt tenslotte genoeg en komt niets tekort! Wat je deelt, vermenigvuldigd zich wonderbaarlijk. Dat is de wet van drie.

Met deze overtuiging ga je aan de slag. Raak jezelf aan. Bemin jezelf vol overgave en liefde. Praat of fluister tegen jezelf terwijl je opwinding zich opbouwt. Je herhaalt als een mantra je woorden. ‘Ik heb genoeg geld. Ik kom niets tekort. Mijn schulden betaal ik met gemak af. Ik hoef me nergens zorgen over te maken’. Het is uiteraard heel normaal als er tussen de zinnen een stilte valt (of juist gehijg of gekreun te horen is, lol). Je mag creatief zijn, zolang je jezelf maar gelooft. Weet dat deze mantra zeer krachtig is en de boodschap gewoon WAARHEID is. Repeat. Don’t pause, just play and repeat. Je bent niet meer te stoppen. You’re owning your beautiful self and this magical moment.

Op een gegeven moment voel je dat je slechts een paar seconden van een orgamse verwijdert bent. En net daarvoor… ‘Ik leef in overvloed!’. Boom! Het zaadje in de vorm van een nieuwe overtuiging is geplant. Geef het water en het groeit. Je zult zien dat met je tijd je acties veranderen en je realiteit daarin meegaat. Je wortels zijn sterk en reiken ver. Als je wilt, kun je werkelijk ALLES manifesteren. Een liefdevolle man, een nieuwe uitdagende baan, een ander huis…

Hetzelfde kunnen ook (bed)partners op elkaar toepassen. Bijvoorbeeld wanneer je weet dat je partner erg onzeker is over zijn of haar uiterlijk is. Als jullie vertrouwd zijn met elkaar weet je al precies wanneer hij of zij gaat klaarkomen. En dan kom jij me je ‘love spell’. ‘Ik vind je zo mooi… Je bent prachtig… Je bent echt geweldig’. Een regelrechte explosie der liefde in dat hoofd boven/onder/naast/voor jou. Precies wanneer hij of zij er het meest voor open staat.

De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Niets is het universum teveel, zolang het realistisch is en het niemand schaadt. You name and you can have it because it was already yours!

Nu jij, powervrouw. Durf ook jij het aan? De gevolgen zijn 100% voor jou.

🌸

Plant that seed, make it grow and let it bossom…

5 gedachten over “Masturbastische magie”

 1. Wat ik als man niet begrijp is dat heel wat vrouwen er niet durft over te praten.
  Ik ben juist aan het boek begonnen: Handboek voor verlichte seks: seksuele vaardigheden voor spitituele minnaars
  Dat is dus ook weer mooi als jij hier dan iets over schrijft. Want mensen hebben een verkeerd beeld soms van jezelf of via je partner te verlief kozen in alle facetten. Het is niet alleen het orgasme het is ook elkaar energie doen stromen dat het juist magisch maakt. En dat leer je door je eigen lichaam te kennen, door aanraking, maar ook door ademhaling op de juiste manier.
  Bij een orgasme komen heel wat emoties naar boven. En het is dan ook nog eens welk orgasme dat jezelf of je partner je geeft. Ook daar zit verschil in de explosie dat je beleven kan.
  Aantrekkingskracht doet veel in het lichaam. En dit kan je breed nemen.

  Vind het prachtig en respectvol dat je over dit onderwerp een logje gemaakt hebt. Want zoals ik al schreef er zijn er niet veel die dit onderwerp naar voren willen brengen.

  Net zoals bepaalde boeken. Ze kopen deze wel maar gaan al snel stiekem een tas in en thuis laten ze deze niet slingeren zodat anderen niet weten dat ze zoiets lezen.

  Aum Shanthi

  Like

 2. Namasté Shivatje, Bruno,

  Ik begrijp het eerlijk gezegd ook niet. Seks is zo mooi! Laten we stellen dat men van oudsher wat preutser aangelegd is. Dat er vrij over seksualiteit gesproken wordt, is eigenlijk nog niet zo lang. Sommige dingen hebben gewoon tijd nodig…

  Wat mooi dat je daarover een boek aan het schrijven bent! Ik ben benieuwd. Laat je het ons weten wanneer je boek gepubliceerd is? Ik ga ‘m lezen!!! Tantra is fascinerend.

  Wederom bedankt voor het compliment! Ik schrijf over wat me te binnen schiet en wat me bezig houdt. Mijn blog is er notabene om taboes te doorbreken.

  Hartelijke groeten!

  Geliked door 1 persoon

 3. Vivian het boek ben ik aan het lezen, ik schrijf hem niet zelf. 🙂
  Seksualiteit zou meer bespreekbaar moeten worden. En daar bedoel ik met, gewoon onder de mensen. Ik zeg altijd als we naakt zijn hebben we niets te verbergen. Maar eens je elkaar tempel kan en mag betreden ontdek je zoveel meer. In seksualiteit zit veel meer in dan het woord seks of penetratie. Het houd zoveel meer in.
  Tantra ook hier hebben mensen allemaal een verkeerd beeld van. Het wordt gelinkt aan seks of zelfs een sekte. Nee tantra is elkaar aanvoelen energie voelen stromen en die stroming van energie doorgeven.

  Dat zijn vaak de mooiste teksten.

  Aum Shanthi

  Like

 4. Wat erg, Shivatje; ik heb NIET goed gelezen… Je bent dat boek dus zelf aan het lezen. Good for you! Wat is de titel???

  Tantra is inderdaad een manier van leven. Net zo logisch als (goed) ademhalen. Het kan een relatie verrijken wanneer beide partners zich er in verdiepen. En natuurlijk zal het dan de seksuele relatie ten goede veranderen.

  Namasté

  Geliked door 1 persoon

 5. Handboek voor verlichte seks: seksuele vaardigheden voor spitituele minnaars: https://www.bol.com/nl/f/handboek-voor-verlichte-seks/9200000021732414/?country=BE

  Echt een aanrader zou ik zeggen. Je leert uit het boek om te gaan met je energie en dit te delen. Net als bij tantra geleerd wordt. Ook goed geschreven trouwens.

  Weet je er wordt altijd gezegd wat is goede seks of een seksuele relatie. Maar dat begint al met elkaar aan te raken te knuffelen, naar elkaar te kijken. Dan pas kan je zeggen ik deel iets intiems met mijn partner.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s