Lifestyle, Natuur, Spiritualiteit, Welzijn

Muzikaal kloppende hart van mama Ayahuasca

Blessed we are to dance on this ground with the rhythm of saints to carry the sound. We hold a prayer for the Earth, for the ones yet to come – May you walk in beauty and remember your song. 
Remember why you came here. Remember your life is sacred. Remember why you came here, remember this life is sacred“.
🎶 ~ Peia

Namasté Godinnen,

Ik ben helemaal vergeten te vertellen dat er, naast een kakofonie van verschillende menselijke oerkreten, ook prachtig muziek tijdens de ceremonie gedraaid werd. Muziek die het innerlijke proces tijdens de ‘reis’ ondersteunden, versterkten en de visuals achter de oogleden op de maat mee deden meedeinen. De playlist, die uit New Age muziek bestond, fungeerde als kloppend hart. Een zeer welkome houvast op momenten dat de belevenis even heel intens is.

Cosmic love letter van Matt Kahn is ingesproken op een lome doch meditatieve manier. Het gaf me de rust in mijn lijf terug. Ik lag eindelijk even stil en luisterde naar zijn ‘brief’. Het galmde op een bijna telepatische manier in mijn hoofd. Ik snapte hem. Hij was accuraat.

Maar één lied stak er met kop en schouders bovenuit. Kunnen jullie je nog herinneren dat ik in mijn vorige blogpost vertelde dat ik op een gegeven moment liggend op mijn buik danste op een Flamenco-achtig lied? Wel, dat lied streelde vanaf de eerste noot mijn hart. Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n mooi arrangement gehoord. De melodie, de tekst, het gevoel waarmee de betoverende vrouwenstem de boodschap brengt. Alle omgevingsgeluiden vielen weg en ik hoorde alleen dit nog. It was life changing to me! Het herinnerende me aan waar het leven eigenlijk om draait. Dat wil ik graag met jullie delen.

Blessed we are – Peia. Dankjewel lieve Judith (van De Gewijde Reis), wat knap dat je mijn vage omschrijving van het lied ontcijfert hebt🙏🏾. Enjoy this serenade like I did, mooie godinnen❣️

Plant that seed, make it grow and let it blossom…

4 gedachten over “Muzikaal kloppende hart van mama Ayahuasca”

 1. Weet niet of dit mag. Maar dit was de muziek waar ik heel de ceremonie mee begeleid ben. Dan ook nog de trommel en de fluit af en toe

  Als het niet mag de link mag je hem ook verwijderen.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 2. Ooooow Shivatje, I like! Heel erg bedankt; ik heb de playlist opgeslagen in mijn Youtube account🙏🏾. De link heb ik via mijn emailadres kunnen openen, maar hier op mijn blog zie ik niets. Heel apart🤔. Ik zal de playlist op een rustig momentje in huis opzetten!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik kan hem wel openen langs hier.
  Geniet ervan.
  En weet je als ik het nu nog beluister wordt ik teruggetrokken. Dat vind ik er zo mooi aan.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s