Overig, Welzijn

Bedankt voor jullie steun🙏🏾

Your vibe attracts your tribe” – Ralph Smart (Infinite waters)

Namasté godinnen,

Ik wil weer een momentje nemen om jullie te bedanken voor alle likes op Facebook en alle steun. Het betekent ontzettend veel voor me dat wat ik over het vrouwzijn met jullie deel resoneert met jullie, vooral nu ik het even zwaar heb. Jullie zijn regelrechte toppers!

Mijn doel is om samen zoveel mogelijk andere powervrouwen te bereiken en ons bewustzijn te vergroten. Hebben jullie toevallig nog onderwerpen waarover ik absoluut moet schrijven? Laat het me dan weten. Dat wat ons evolueert en taboes doorbreekt mag niet onbesproken blijven. Of kennen jullie misschien een andere godin die fantastisch kan schrijven? Breng haar dan alsjeblieft met me in contact. Deze blog mag ook haar klankbord zijn. Wanneer ik me wat beter voel, ga ik er zeker mee aan de slag.

Voor de nieuwelingen onder de godinnen; dit zijn mijn 10 meest favoriete blogposts tot nu toe!

25 feitjes over mij!

The morning after…

What’s in a word: ben je ongesteld of menstrueer je???

Waarom ík mijn placenta gegeten heb!

Hoe ik mijn yoni gezond houd

Gun jij een andere vrouw haar schoonheid?

Pro-vrouw betekent niet anti-man!

Mijn mening over dames van lichte zeden…

Pink ribbon: let’s celebrate boobs!

Pink ribbon: schaamte voor blote borsten en harde tepels

Jullie zijn mooi, sterk en de reden waarom de mensheid blijft bestaan. Nogmaals bedankt!

Heel veel liefs,

Vivian

Let’s educate one another and be proud together! So plant that seed, make it grow and let it blossom.

2 gedachten over “Bedankt voor jullie steun🙏🏾”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s