Pink ribbon, Vrouwzijn, Welzijn

Pink ribbon: Zijn jij en jouw borsten boezemvriendinnetjes?

Namasté godinnen,

Wees eens eerlijk… Hoe voel jij je over je borsten? Vind je ze mooi? Respecteer je ze? Onvoorwaardelijk???

Vooral nu in oktober, de maand van Pink ribbon, kan ik niet vaak genoeg zeggen dat een paar gezonde borsten goud waard zijn. Het maakt niet uit of ze nou groot of klein, identiek of asymmetrisch, ferm of slap zijn, prominente of ingetrokken tepels hebben. Just celebrate them!

Neem eens een momentje om goed naar ze te kijken (bijvoorbeeld vóór of na een zelfonderzoek. Raak ze aan en houd ze vast. Misschien voel je je hart wel onder je borstkas kloppen. Observeer kleurverschillen, lichtinvallen en reliëf van je tepels en areola’s. Streel de huid van je prachtige decolleté. Het is zacht, ongeacht je leeftijd.

Hoe fascinerend is het dat iets wat vrouwen van mannen onderscheidt zóveel verschillende ‘gezichten’ heeft? Ze komen in verschillende vormen, kleuren en maten. Never boring!

Ik hoor mezelf wel eens klagen over dat ze na twee zwangerschappen niet meer zijn wat ze ooit direct na mijn borstvergroting waren. Ze zien er vandaag de dag veel natuurlijker en dus realistischer uit. Ze zijn gelukkig gezond en verrichten echt wonderen: het voeden van mijn twee dochters. Ik sta versteld. Ik kan dus niet anders dan van ze houden. Mijn lieve, neppe, maar ietwat slappe boezemvriendinnetjes!

Plant that seed, make it grow and let it blossom…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s