Pink ribbon, Vrouwzijn, Welzijn

Pink ribbon challenge: draag heel oktober dagelijks een roze item!

Namasté godinnen,

Zoals ik in mijn vorige blogpost al meldde, is het over een paar dagen oktober; de maand waarin Pink ribbon centraal staat. Dan wordt er een maand lang licht op borstkanker geworpen. Met de opbrengsten van dit goede doel worden onderzoeken naar het ontstaan en genezing van deze vorm van kanker gedaan. Dat is hard nodig omdat het maar liefst 1 op de 7 vrouwen treft! Heel eng, heel dichtbij en heel reëel dat jij het als vrouw zelf meegemaakt hebt of gaat meemaken…

Alle donaties, hoe klein dan ook, zijn van harte welkom. Wist je dat je (vaste) donateur kunt worden, maar ook iets moois in roze in de webshop kunt kopen???

Godinnen, ik daag jullie uit om heel oktober, dus een maand lang, dagelijks iets roze te dragen. Dat kan heel subtiel een paar oorbellen of een lingeriesetje zijn, maar ook van top tot teen in deze liefelijke kleur. Leef je uit. Dat je Pink ribbon steunt mag gezien worden!

Plant that seed, make it grow and let it blossom… Please like & share. Laat het elke powervrouw die je kent weten. Samen staan we sterk en verslaan we op een dag deze genadeloze ziekte.

PS: een foto delen van jouw roze item(s) mag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s