Pink ribbon, Vrouwzijn, Welzijn

Pink ribbon: let’s celebrate boobs!

Namasté godinnen,

Het is bijna oktober, de maand van Pink ribbon. Dat is het perfecte moment om het expliciet te hebben over borsten. Of ze nou groot of klein, identiek of asymmetrisch, ferm of slap zijn, prominente of ingetrokken tepels hebben. Het maakt niet uit; ik heb het over alle borsten…

Mijn blogposts van deze maand zullen een ode zijn aan de borst. Jammer genoeg mogen deze nog niet in alle contexten gezien worden. Deze wereld is wat dat betreft best hypocriet. En daarom plaats ik ze bij deze op een voetstuk. Ze zijn fascinerend en van levensbelang. Die schatjes houden wereldwijd miljarden kindjes in leven, dus hoe mooi is dat!

Ik gun alle vrouwen een paar kerngezonde borsten toe. Laten we met z’n allen vrouwen, die momenteel de strijd aangaan met borstkanker, heel veel kracht toewensen en stevig omarmen. Laten we hen die deze strijd gewonnen hebben applaudisseren. Laten we powervrouwen, die de strijd helaas verloren hebben, eren in ons hart. Tussen onze borsten, waar ooit borsten zaten of links/rechts van die ene borst. Gedenk.

Steun Pink ribbon

Let’s educate one another and be proud together…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s