Spiritualiteit

~ Namasté godin ~

Eindelijk is mijn eigen blog een feit! Dé taboedoorbrekende blog voor zelfbewuste, spirituele en holistisch ingestelde vrouwen van vandaag.

Al jaren hunker ik er naar om een eigen blog te beginnen. Om lief en leed te delen. Mijn hersenspinsels digitaal te vereeuwigen en geen enkel onderwerp dat mij bezighoudt onbelicht te laten. Die gedachten van mij gaan nogal diep. Ze vormen een zee, correctie, een oceaan met vissen, koraal, algen en zelfs kwallen. Ik dobber en ik zwem. Bij tijd en wijle duik ik. Dat lijkt trouwens ook wel eens op verdrinken (lees verzuipen), maar met heel hard spartelen kom ik áltijd weer boven!

Echter, ik probeer er al jaren achter te komen wie ik daadwerkelijk ben. Ik heet Vivian en word daarnaast ook mama, vriendin, dochter, zus, stewardess genoemd. Binnenkort mag ik daar postpartum doula aan toevoegen en word ik met een massagepraktijk voor vrouwen ook nog eens ondernemer. Ik heb, net als alle vrouwen op dit mooie planeet, verschillende identiteiten en gezichten. I’m every woman, it’s all in me, supposedly. Mijn mensfiguur laat zich niet met een woord omschrijven. Gelukkig weet ik ondertussen heel goed waar ik voor sta, waarin ik geloof en waar ik gelukkig van word. Wat als ik dát nou met andere vrouwen zou delen?

Ik ben een spiritueel mens maar dan wel de no nonsens variant daarvan; ik noem het beestje gewoon bij de naam. Dat gaat met veel humor en wat zelfspot. Mijn tong is soms scherp, maar ik heb mijn hart wel op de juiste plaats. Deze blog is simpelweg voor vrouwen met lef. Dames met cajones [kaa-go-nes] (ballen in get Spaans).

Kennis van vrouwenzaken is kostbaar. Het is zelfs goud waard. Vrouw zijn is fascinerend, maar lang niet altijd makkelijk. Het is soms zoeken naar manieren om als vrouw volledig tot je recht te komen. Ik ben op het pad om zo integer en natuurlijk mogelijk te leven. Jij ook? Laten we onze krachten dan bundelen. Vrouwelijke wijsheid is echt al eeuwen oud en dateert eigenlijk nooit. So let’s educate one another and be proud together… Mooie godinnen die we zijn!

Liefs,

Vivian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s